<b>Actiuni colectare gunoi menajer</B>

h3>ÎN ATENŢIA LOCUITORILOR
COMUNEI BAHNEA!

Începand din luna iulie se va relua colectarea resturilor menajere şi a gunoiului de pe teritoriul comunei Bahnea.

Rog pe toti locuitorii comunei să ne sprijine în această acţiune!


Pentru buna desfăşurare a acestei activităţi în recipientele sau sacii unde sunt depozitate aceste resturi să nu se introducă pământ, pietre, şi resturi de lemne.
Întru-cât descărcarea mijloacelor de transport de care dispunem se face manual, vom organiza, în timp, o colectare selectivă a acestor reziduri pentru a fi mai uşor de manipulat şi transportat.
Cu aceasta ocazie apelez la toţi cetăţenii comunei cu rugămintea de a păstra cu stricteţe curăţenia pe toata vatra comunei.
Avem datoria , cu totii, de a ne implica, de a lua atitudine corectă şi promptă împotriva acelor cetăţeni care ne polueaza mediul înconjurător!
Cetăţenii care nu respectă aceste dispoziţii, vor depozita în locuri nepermise resturile menajere şi vor polua mediul vor suporta rigorile legii!
Angajatii primariei care se ocupa cu aceasta activitate vor avea şi sarcina de depistare a celor care aruncă în mod necontrolat deşeurile ( de exemplu cei care nu scot gunoiul menajer la poarta), atat pe spatiul public, cat si pe cel privat.


Program de colectare a gunoiului menajer în satul Bahnea:
Joia şi vinerea din prima şi a treia săptămană a fiecărei luni.
De ex. în luna iulie colectarea se va face în data de 3, 4,17 şi 18.



Rog toti locuitorii comunei bahnea sa vina cu sugestii si propuneri pentru ca aceasta acţiune să fie benefică şi in folosul tuturor cetăţenilor!

              PRIMAR,
              jORS IOAN